Diensten

Speel- en sportplaatsen

In samenwerking met een wegenbouwbedrijf in Winschoten hebben wij sport- en speelplaatsen ontwikkeld. Deze sportplaatsen bestaan uit een kooi met een verharde ondergrond waarin de jeugd kan voetballen, basketballen of andere spelen of sporten naar keuze kan beoefenen.

Wij leveren maatwerk voor iedere gewenste sport en/of spel en wij leveren dit in elke gewenste afmeting en kleurstelling. Als bouwpakket of compleet geplaatst in de gehele Benelux en Duitsland.

Losse componenten zijn vanzelfsprekend ook leverbaar zoals minidoelen, baskets en dergelijke.

Engineering

De afdeling engineering van Westerman staal en apparatenbouw heeft de beschikking over moderne HICAD neXt software. Hiermee kunnen wij in samenwerking met onze opdrachtgevers gedetailleerde ontwerpen en bouwtekeningen maken.

Staalbouw

Wij leveren staalconstructies voor stallen en hallen en zijn gespecialiseerd in maatwerk trappen, bordessen, balkons en vluchttrappen. In verzinkt staal (naar kleurkeuze gepoedercoat), RVS of aluminium. Bijbehorend hekwerk wordt eveneens vervaardigd naar de hedendaagse maatstaven. Kwaliteit, en dus ook uw veiligheid staat bij ons voorop.

Machinebouw

Wij vervaardigen, repareren en onderhouden vanuit onze werkplaats in Winschoten machines, machineonderdelen, machine frames en mechanische productiemiddelen. Productieoplossingen en reparaties worden door onze ervaren vakmensen, uiteraard in overeenstemming met onze klant, vakkundig uitgevoerd waarbij onze afdeling engineering een ondersteunende rol vervuld.

Ons dienstenpakket machinebouw bestaat uit:
– machinebankwerken
– draaien, frezen
– aandrijftechniek, vervaardigen van spiebanen
– engineering
– onderhoud en reparatie
– buig-en stansgereedschappen

Onderhoud machines

Voor industrieel onderhoud en mechanische reparaties kunt u ook bij ons terecht. Voor het onderhouden en repareren van uw productiemachine beschikken wij over de juiste kennis en goed geschoolde, vakkundige mensen. Zij nemen u de mechanische zorgen uit handen en hebben als doel u uw productieproces zo snel mogelijk weer te laten hervatten.

Wij leveren alle benodigde componenten en specifieke onderdelen die nodig zijn ten behoeve van de reparaties en het onderhouden van uw machines. Van eenvoudige constructiedelen tot en met mechanische en besturingstechnische componenten.

Sierhekwerk

Wij leveren maatwerk op het gebied van sierhekwerk en siersmeedwerk. Ieder gewenst model en elke gewenste uitvoering kunnen wij probleemloos voor u vervaardigen.

Maatwerk, kwaliteit en veiligheid tegen concurrerende prijzen!